PELINRAKENTAJAVALMENNUS

Henri Väänänen - Helsinki Roosters - Vaahteramalja XL
Henri Väänänen - Helsinki Roosters - Vaahteramalja XL

Sisältää mm. 

 2h henkilökohtaista/ryhmävalmennusta

• Opetusta pelinrakentajan heittomekaniikoista

• Opetusta pelinrakentajan muista mekaniikoista

• Heittoliikeanalyysin videolla

• Mentaalipuolen valmennusta

• Ohjeita itsekorjaukseen omissa treeneissä


Amerikkalaista jalkapalloa, ja pelinrakentajaa, olen itse pelannut n. 12 vuotta. Viimeiset 12 vuotta oikeastaan kaikki tekeminen on pyörinyt pelaamisen ja harjoittelun ympärillä. Opetin itseni heittämään palloa katsomalla Youtube videoita nuorena, koska minulla ei ollut valmentajaa. 

Nuoren pelinrakentajan kehitykselle on elintärkeää oppia oikeat mekaniikat heti alussa, jotta kehityskaari tulevaisuudessa on optimaalinen. Valmentaja opettaa oikeita tekniikoita, sekä myös ymmärtämään omat virheet ja korjaamaan niitä itsenäisesti.

Minulla on hyvä ymmärrys ihmisen biomekaaniikoista ja heittämisen vaatimuksista, joiden ansiosta osaan myös opettaa nuorille pelinrakentajille oikeaa heittotekniikkaa. 

Opettamani mekaniikat ovat samoja, joita huippuvalmentajat Yhdysvalloissa ajavat sisään. Olenkin säännöllisesti yhteydessä valmentajiin siellä, pysyäkseni ajan tasalla, ja vaihtaakseni ajatuksia. 

Myös pelin mentaalinen puoli on tärkeä pelinrakentajalle, mitä tulee niin johtamistaitoihin kuin pelinlukuunkin. Myös näihin aiheisiin syvennytään valmennuksessa. 

Tällä hetkellä olen myös Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton pelinrakentajavalmentaja, sekä vedän junioripelaajille tarkoitettuja leirejä heidän kauttaan. 

TAI OTA YHTEYTTÄ VIESTILLÄ

Yhteydenotto ei sido mihinkään

Ambro Urjansson

Helsinki Roosters / U19 maajoukkue

Henrin valmennuksessa on helppo olla, koska Henrillä itsellään on erittäin hyvä käsitys pelinrakentajana pelaamisesta ja sen vaatimuksista. Henri on kärsivällinen ja hyvä huomioimaan yksityiskohtia, ja jokainen treeni hänen kanssaan tuottaa tulosta."

Heikki Halttunen

Nuorisopäälikkö / SAJL

"Voin suositella lämpimästi Henriä pelinrakentajakouluttajaksi seuraasi. Hänellä rauhallinen, analyyttinen ja päivitetty opetustapa. Hän on myös erittäin innostunut valmentamisesta. Olen nähnyt käytännössä kuinka hän edistää pelinrakentajuutta jo yhden harjoituskerran jälkeen"