PERSONAL TRAINING

Personal trainer Henri Väänänen
Personal trainer Henri Väänänen

Sisältää mm.

• Tasaisin väliajoin päivittyvät henkilökohtaiset treeniohjelmat

• Tavoitteita tukevat, henkilökohtaiset ruokavaliot valmiilla ateriavaihtoehdoilla

• Ohjattua valmennusta

• Kehonhuolto ja yleinen hyvinvointi

• Viikottaiset kehityskeskustelut ja raportit

• Jatkuvasti tavoitettavissa oleva valmentaja jonka puoleen kääntyäHenkilökohtainen valmennus, johon sisältyy ohjattuja treenikertoja viikkoon. Sinulla on käytössä koko osaamiseni, ja treenatessa keskitymme tavoitteiden saavuttamiseen oikean suoritustekniikan, sopivan haastavan ohjelman, riittävän ravinnon ja palauttavan, tasapainoisen arjen kautta. 

Ohjelmiin sisältyy tasaisin väliajoin vaihtuvat henkilökohtaiset treeniohjelmat, tavallisista arkiruoista koostuva tavoitteen mukaan rakennettu ruokavalio-ohjelma, kehonhuolto-ohjeet ja yhteiset treenikerrat. Viikottainen check-in ja kehityskeskustelu varmistavat, että treeni sujuu ja ollaan matkalla tavoitteisiin.

Valmennuksessa ensisijainen tavoite on sinun tavoitteidesi saavuttaminen. Se tulee tapahtumaan puhtaan suoritustekniikan, oikeanlaisen ravinnon, ja riittävän levon kautta. Valmennus on kokonaisvaltainen paketti joka tähtää yleiseen hyvinvointiin. Treeni, lepo ja ravinto on kaikki ohjelmoitu sinulle valmiiksi, jolloin sinun ei tarvitse miettiä ylimääräistä, vaan ohjelman suorittaminen ja tavoitteiden saavuttaminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Tässä valmennuksessa saat kaikki työkalut onnistua.