ALOITA TREENIT!
VALITSE PALVELU ALTA JA TÄYTÄ TIEDOT ALOITTAAKSESI!

Tilattua haluamasi palvelun otan sinuun yhteyttä, ja kerään tarvittavat tiedot luodaksesi henkilökohtaiset suunnitelmasi. Ohjelmat toimitetaan 5 arkipäivän sisällä lomakkeen täyttämisestä**.


Ehdot:

Klikkaaalla "VAHVISTA" sitoudun maksamaan valitun palvelun/palvelut kokonaisuudessaan. **Ensimmäisen laskun tulee olla maksettu, jotta ohjelma toimitetaan minulle**. Toimitusaika ohjelmalle on 5 arkipäivää kyselylomakkeen täyttämisestä, jos lasku on maksettu. Maksamaton lasku ei raukaise palvelun tilaajaa maksuvelvollisuudesta, ja palvelun tarjoajalla on oikeus periä saatava summa täytenä. Myöhässä olevasta laskusta lähetetään muistutuslasku, jolloin on palvelun tilaaja velvollinen maksamaan myös mahdollisen muistutusmaksun. Maksaessasi kuukausierissä, tulevat laskut aina kuukauden välein ensimmäisen laskun päivämäärästä.

 Asiakkaan joutuessa peruuttamaan varattu aika (treeni), tulee peruutus tehdä vähintään 24h ennen sovittua aikaa, tai asiakas menettää varatun ajan, ja/tai on velvollinen maksamaan täyden hinnan kerrasta. 24h sisällä peruutus ainoastaan lääkärintodistuksella. Peruutuksissa lääkärintodistuksella treenikertaa ei peruta, vaan se siirtyy myöhemmälle. Tilatuilla palveluilla ei ole peruutusoikeutta, ja vahvistettuaan oston, on palvelun tilaaja velvollinen maksamaan täyden hinnan. Palveluissa joissa valmennus ja valmentaja tavoitettavissa kuuluu pakettiin, on Henri Väänänen tavoitettavissa vähintään ma-pe klo 10-17, ellei toisin ole ilmoitettu.